Pensiunea Valea Măgurii din Novaci nu este doar un loc de odihnă, ci și o poartă către aventura montană în toată splendoarea ei. Cu facilități de cazare de calitate și posibilitatea de a explora Transalpina într-un mod activ și distractiv prin plimbări cu ATV și bicicleta, această pensiune devine o destinație pentru cei dornici de adrenalină și peisaje spectaculoase.

Explorare cu ATV-ul în Munții Parâng

Pensiunea Valea Măgurii oferă o experiență de neuitat prin plimbările cu ATV-ul în Munții Parâng. Cu trasee special amenajate, oaspeții au ocazia de a admira peisaje unice și de a se aventura pe cărări montane captivante, având senzația de libertate și adrenalină. De la cascade pitorești la păduri dese, traseele ATV oferă un spectru variat de priveliști montane.

Biciclete – Prietenul Perfect al Explorării Act​​ive

Pentru iubitorii de activități în aer liber, Pensiunea Valea Măgurii dispune de biciclete pentru plimbări relaxante . Bicicleta devine mijlocul ideal pentru a descoperi frumusețea acestor locuri într-un mod ecologic și sănătos. Traseele sunt adaptate diferitelor nivele de experiență, oferind atât începătorilor, cât și cicliștilor experimentați, oportunitatea de a se bucura de aventura pe două roți.

Cazare în Armonie cu Natura

După o zi plină de aventuri, oaspeții se pot retrage în camerele confortabile ale pensiunii, unde vor găsi tot confortul necesar pentru a se relaxa și a se pregăti pentru următoarea zi de explorare. Cu decor tradițional și facilități moderne, camerele reflectă autenticitatea și ospitalitatea zonei.